Mitt liv

Ni kanske undrar vad jag har för mig eftersom jag i princip aldrig bloggar längre? Kanske att jag har ett liv och helt enkelt inte har tid att sitta vid datorn. Kanske att jag prioriterar mitt verkliga liv framför mitt cyberliv? Ni kan vara helt lugna. Jag har inte skaffat mig ett liv. Vad har jag för mig undrar ni då? Äsch, the use.. Festar non-stop och liknande.
Hehe, nej vi vet allihop att det där inte är sant. Jag har faktiskt flyttat hem igen på grund av lite tråkiga omständigheter. Inget att oroa sig för. Hemma är bra och skönt. Kan också meddelade att jag har dragit min lata kropp till gymmet ett antal gånger och har faktiskt (!) fått lite bättre kondition. Imponerande. Det mest anmärkningsvärda just nu är mest troligt att JAG SKA ÅKA TILL AUSTRALIEN. Ja, jag tyckte det förtjänade versaler.

Det roligaste denna veckan är fredagsfika. Nej, det är att åka till fjällen kom jag på nu. Hade vi inte planerat in en fjällen-resa så hade det roligaste denna veckan varit fredagsfika. Ni kanske tänker att jag är en sorglig tjej som ger fredagsfika alldeles för mycket utrymme. Då vet ni inte hur bra det är. Man slipper äta frukost och det är oftast tända ljus och nästan alltid skagenröra. Ja, ni hör ju. Det är helt fantastiskt.

Kan även passa på att meddela att vi har fått en katt! Timmy heter han och är nog världens finaste katt. Jag kan eventuellt säga detta för att det faktiskt är min katt men ha  är onekligen fin. Väldigt speciell är han dessutom. Vill ni ha en bild sa ni? Ja okej då, ni övertalade mig.


Han ser lite drogad ut men det är på grund av att han inte tycker om blixten.

RSS 2.0