Turn back time

Den sista tiden har jag varit inne i lite av en läskris. Jag har nämligen alltid varit en person som läser. Kommer ihåg när jag var mindre, mamma och pappa kom alltid in och kollade så jag släckte lampan för att jag inte skulle ligga vaken och läsa för länge. Nu hjälpte ju inte det för jag tände självklart så fort de hade gått därifrån. Poängen är i alla fall att jag alltid har läst mycket. Nu är jag inne i en svacka, jag orkar helt enkelt inte läsa.
Det stora problemet som uppstår då är att jag inte har något sätt att somna på. Annars är det bara att läsa tills boken ramlar ner i huvudet på en, då vet man att det är dags att släcka.
Jag provade att kolla på film, serier m.m på datorn, men de är spännande och jag vill inte somna utan att se slutet. Jag provade musik, men det var alltid någon låt som var lite högre. Jag provade sedan hörbok, men eftersom den ligger på ipoden och bara går runt och runt vaknar man flera gånger av den. Jag har nu gått tillbaka ett antal år i tiden, letat fram en gammal CD-spelare och en hörbok från pollux. Hörboken heter "hämnaren från det förflutna". Den ska jag somna till. Vi får hoppas att jag inte blir lika rädd som jag blev förr, å andra sidan tyckte jag att en bok vid namn "pusspuss och hans vänner" var läskig så man ska kanske inte hoppas på för mycket.

RSS 2.0